Welkom!

Leespret
Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het verzamelen en verzinnen van lessuggesties rond kinderboeken. Ik werk zelf graag rond een (prenten)boek. Dit resulteerde tot een aantal flink gevulde mappen en een kist vol materialen.
Op vrijdag 11 november 2005 werd de website Leespret gelanceerd. Een plaats waar ik nog meer ideeën en informatie rond kinderboeken kwijt kon. De website werd regelmatig bezocht. 
 
Schrijven
Naast het schrijven voor de website ben ik in de zomer van 2008 begonnen met het schrijven voor uitgeverijen op freelance basis. Zo heb ik onder anderen meegewerkt aan een nieuw bronnenboek voor kleuters, 'Raabits onderbouw' en aan een lespakket 'Beter omgaan met geld' voor KlasseTV.   

BSO De Springplank
Na 12,5 jaar voor de klas te hebben gestaan en gewerkt te hebben met voornamelijk kleuters, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben begonnen met een eigen bedrijf: een kinderopvang voor kinderen van 3 tot en met 12. Het gaat om een kleinschalig project. Ik heb plaats voor 8 tot 10 kinderen. Zo kan ik alle kinderen de aandacht en begeleiding bieden die ze nodig hebben!

Natuurlijk blijf ik schrijven! Ook in mijn kinderopvang blijven kinderboeken een belangrijke rol spelen. Leespret heb ik omgedoopt tot De Boekenplank
      
Duik dus de boekenkast in en neem een kijkje op De Boekenplank!

Angélique de Haze